Unreal Room Escape - The Narcos

[22/08/19]

Tot i el risc d’haver d’escollir entre “plata o plomo” i malgrat ser poc seguidors de la sèrie Narcos, sabíem que no ens podíem perdre aquesta sala i la veritat és que, només sortir de @unrealroomescape, ens van agafar unes ganes brutals de conèixer el món dels Escobars, Salazars i demés “bona gent”, perquè vam gaudir molt molt möööölt!!

La intro ja va començar “por todo lo alto” amb un acting de 10 per part del GM, que va saber combinar perfectament tensió i humor per a posar-nos totalment en situació.

Un cop comença el joc pròpiament dit, ens vam trobar amb una ambientació molt bona, d’acord a la temàtica de la sala i amb algun “puntazo” dels que et deixen bocabadat mentre corres d’aquí cap allà buscant pistes.

Les proves segueixen un esquema lineal i en tot moment tens clara la teva missió final. A més, és d’aquelles sales d’on surts amb la sensació d’haver fet mil jocs diferents i de no haver parat ni un segon.

L’únic punt millorable seria el temps d’activació d’algun mecanisme, que tardava una mica més del compte i donava la sensació d’error i/o alentiment del joc. Tot i això, el ritme va anar in crescendo, amb un final frenètic, de pel·lícula, i que et deixa amb un gran “subidón”.

Per últim, destacar la relació amb el Game Màster durant la partida, que ens va recordar a grans referents de la interacció jugador-GM com ActionHouse o FearEscapeRoom . Sabem que de vegades costa, però recomanem deixar de banda la vergonya, posar-te en el paper de “parcerito” i “seguir-li el joc” al GM, d’aquesta manera gaudireu al 110% l’experiència d’aquesta grandíssima i imprescindible sala.