Escape Rooms de LLEIDA

Quins escape rooms puc jugar a Lleida?

Tant si busques un escape room (o room escape), com si sou més gent i voleu un hall escape, aquí trobaràs un recull de les millors sales de Ponent, ordenades segons la localització (Lleida ciutat / pobles), amb un petit resum de la temàtica, l'enllaç cap a la seva web i el link a la nostra ressenya (si està disponible).

A Lleida tenim escape rooms per a nens, per a famílies i per a jugar amb amics o companys de feina, només cal triar la temàtica que més us agrada i preparar-vos per a gaudir resolent enigmes per a tots els nivells.

A peu de pàgina, a més, teniu un mapa amb totes les sales localitzades per si voleu planificar una ruta per Ponent.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en contactar-nos mitjançant les xarxes socials!

· 🚀 Bluescape Room - Misión Espacial (Lleida) {4-8👥}  [Web]  [Ressenya]

Forma la teva tripulació i gaudeix d'un viatge espacial a bord de la Ypsilon II. Pujareu junts a la nau, però no se sap com tornareu de nou a la Terra. Imprescindible i divertidíssima! És apta per a famílies i, a més, disposa de versió Kids amb monitor.

· 🌵 Escapa-T Lleida - Wild West (Lleida) {2-7👥}  [Web]  [Ressenya]

Endinsa't a Ponent City i gaudeix d'una gran sala apta per a tots els públics i nivells i amb una ambientació molt cuidada. Diversió assegurada, tant si ets expert com si vols anar-hi en família! És de les que recomanem sempre.

· 🔍 Escapa-T Lleida - Moorder (Lleida) {6-30👥}  [Web]  [Ressenya]

Hall Escape al més pur estil CSI i especial per a grans grups (comiats de solter/a, team building...). Disponible també a domicili.

· 📦  Escapa-T Lleida - Aventura Pirata/Aventura Pirata Junior (Lleida) {4-15👥}  [Web]  [Ressenya]

Un hall escape ambientat en el món dels pirates on  haureu de treballar en equip per a recuperar un suculent botí. Apte per a famílies i també disponible en versió "junior".

· 📦  Escapa-T Lleida - Jocs a domicili (Lleida) {👥variable}  [Web] 

Si vols muntar un escape a casa teva, a la teva empresa o allà on sigui, disposen de diversos jocs a domicili amb diferents temàtiques i dirigits a tot tipus de públic.

· 🏺 Keops Room Escape - Sacred Scarab (Lleida) {2-6👥}  [Web]  [Ressenya]

Un escape room que suposa tot un repte mental i on hauràs de seguir el rastre d'un gran arqueòleg desaparegut per a recuperar el tresor perdut de Keops.

· 🪐 Keops Room Escape - Keops Space Project (Lleida) {2-6👥}  [Web]

Escape room de 3h on et podràs embarcar al projecte espacial Keops i continuar la feina iniciada per l'expedició Cleopatra, que buscava trobar evidències sobre la civilització egípcia fora del nostre planeta. Es pot jugar en 2 parts de 90 minuts cadascuna.

· 🔋 Duck Out - Time Escape (Lleida) {2-7👥}  [Web]

Viatja en el temps i recupera la bateria en menys de 60 minuts.

· 🔬 Duck Out - 7th Gate (Lleida) {2-6👥}  [Web]

Viatja a una altra dimensió i recupera un virus mortal. Es tracta de l'antiga sala "Universo Viral" de "The 7th Gate". 

· 🔎 Duck Out - Escola de Detectius (a domicili) {10-30👥}  [Web]

Joc a domicili per a grups grans on haureu de descobrir qui és l'assassí del cap de policia de la zona.

· 🧙‍♂️ Forevents Room Escape - Magic (Lleida) {6-15👥}  [Web]  [Ressenya]

Hall Escape d'ambientació màgica on caldrà salvar el món obrint un bagul abans que la seva màgia desaparegui per a sempre. Apte per a tots els nivells/edats i a partir de 6 persones.

· 💎 Forevents Room Escape - El Diamante Robado (a domicili) {12-40👥}  [Web]

Hall escape portàtil on haureu d'ajudar un detectiu i el seu colega a descobrir l'amagatall d'un valuós diamant. Està també disponible en anglès per a escoles i instituts.

· 😈 Trauma Factory - Manoir Escape House (Alcanó) {2-6👥}  [Web]  [Ressenya]

Impressionant sala de terror que no et deixarà indiferent i d'on no sabràs si fugir corrent per la por o quedar-te i gaudir-ne més estona. Imprescindible i 100% recomanable! Disponible també en versió "misteri" per als més porucs.

· 🚜 The Bunker Escape - L'Herència de Cal Pere (Granyena de les Garrigues) {2-7👥} [Web]  [Ressenya]

Original i recomanable escape on hauràs d'endinsar-te i moure't per les 4 plantes d'una autèntica casa de poble que porta tancada força anys. Descobreix què s'amaga darrera la misteriosa història familiar i fuig abans de 70 minuts.

· 👑 Mollerussa Escape Room - The Kingdom (Mollerussa) {2-6👥}  [Web]  [Ressenya]

The Kingdom és un escape room situat a Mollerussa amb una ambientació que et deixarà amb la boca oberta. La missió és clara: canviar el destí d'un regne i alliberar el poble d'un rei tirà i despietat.

· 🌴 Tàrrega Room Escape - La Mamba Negra (Tàrrega) {2-8👥}  [Web]  [Ressenya]

A la capital de l'Urgell s'hi troba aquest escape d'espais amplíssims. T'atreveixes a trobar la font màgica de l'Illa Tortuga abans que t'atrapi la seva maledicció? Apte per a famílies.

· 👹 Escape Room Akelarre (Cervera) {4-6👥}  [Web[Ressenya]

Magdalena de Montclar va ser acusada de bruixeria fa 500 anys, ara pots conéixer la seva història i reviure-la en primera persona en aquest escape room de terror de la capital de La Segarra. Disposa també de versió "misteri".

· 🍷 Escape Castle Adventure - El Calze de Belial (Montclar) {4-8👥}  [Web]

Exclusiu escape room amb actors que es desenvolupa dins d'un castell real.

· 🐑 Escape Room Vilaller - L'Esquellot (Vilaller) {2-6👥}  [Web]  [Ressenya]

El primer escape room del Pirineu català i el primer on vam jugar tota la família Röööömers al complet; la missió és clara: ajudar la Pastora Txepeta a recuperar totes les ovelles abans que arribi l'ós! Ho aconseguireu? Genial per anar-hi amb canalla.

✖️ Cerdanya Escape Room - El Refugi del Caçador (Bellver de Cerdanya)  {sala tancada}

Un caçador boig vol matar tots els animals de cop. Teniu una hora per a entrar al seu refugi i provar d'impedir-ho.

✖️ Duck Out - El Dado (Lleida)  {sala tancada}

Sala per a dues persones on haureu de demostrar la vostra complicitat durant 45 minuts.

✖️ Dream Rooms - Wonder's World (L'Hostal Nou i la Codosa)  [Ressenya]  {sala tancada}

Tocant a la ciutat de Balaguer, hi teníem una bonica sala on havies d'endinsar-te en un món on res era el que semblava, amb l'objectiu de recuperar la corona reial.

✖️ Bluescape Room - Amenaza Nuclear (Lleida)  [Ressenya]  {sala tancada}

Ambientat en una central nuclear, va ser el nostre primer escape room i dels pocs que vam repetir. Tot i ser clàssic, era molt rodó tant per jocs com per història. Una sala que trobem molt a faltar!

✖️ Fiti's Escape Room - Sherlock es Vesteix de Negre (Vielha)  {sala tancada}

Sherlock Holmes ha mort?! Sala clàssica on calia tornar al passat, resoldre el misteri per a salvar-lo i escapar abans de 60 minuts.

✖️ Fiti's Escape Room - El Legado de Verne (Vielha) {sala tancada}

En aquest Hall Escape calia salvar el planeta de l'imminent impacte d'un asteroide amb l'ajuda del llegat d'un dels escriptors més prolífics de la literatura universal.

✖️ Brain Rooms - Anhua Room (Lleida)  [Ressenya]  {sala tancada}

Desviament de diners, tripijocs polítics i altres assumptes foscos que calia descobrir. Els conductors d'Anhua t'estaven esperant per a explicar-te aquesta emocionant missió que ja no està disponible.

✖️ La Casa del Caníbal (Sant Guim de Freixenet)  [Ressenya]  {sala tancada}

A mig camí entre Lleida i Barcelona, podíem trobar una genial sala de terror instal·lada a l'antic hostal de Sant Guim. Vam poder gaudir (i patir) una de les millors experiències de terror que hem viscut mai, amb una introducció sublim.

✖️ The 7th Gate - Universo Viral (Lleida)  [Ressenya]  {sala tancada}

Viatja a una altra dimensió i recupera un virus mortal. Era una sala imprescindible i de les tops de Ponent. Actualment ha passat a mans de Duck Out i desconeixem si hi ha hagut canvis en el joc.

✖️ Escapa-T Lleida - El Repte de les 3 Caixes (Lleida)  [Ressenya{sala tancada}

Hall Escape per a grans grups on l'objectiu final era obrir les 3 caixes en el menor temps possible.

✖️ The X-Door - White&Black (Lleida)  {sala tancada}

Sala de primera generació on l'objectiu era sortir de la sala obrint tots els candaus que et trobaves davant.

✖️ The X-Door - The Haunted Prison (Lleida)  {sala tancada}

Ambientada en una presó encantada, era una sala clàssica, amb major dificultat que la de White&Black però també amb una història més treballada i amb millor decoració.