Escape Rooms de LLEIDA

Quins escape rooms puc jugar a Lleida?

Tant si busques un escape room (o room escape), com si sou més gent i voleu un hall escape, aquí trobaràs un recull de les millors sales de Ponent, ordenades segons la localització (Lleida ciutat / pobles) i amb un petit resum de la temàtica,

>Clica a 🌐 per anar al seu web oficial.
>Pitja a 🗒️ per a llegir la nostra ressenya (si està disponible).

A peu de pàgina, a més, trobaràs un mapa amb totes les sales localitzades per si vols planificar una ruta per Ponent.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar-nos mitjançant les xarxes socials!

🪐Bluescape Room - Misión Espacial  LLEIDA  🌐  🗒️

{4-8👥} Forma la teva tripulació i gaudiu d'un viatge espacial a bord de la Ypsilon II. Pujareu junts a la nau, però no se sap com tornareu de nou a la Terra. Imprescindible i divertidíssima! És apta per a famílies i, a més, disposa de versió Kids amb monitor.

🌵Escapa-T Lleida - Wild West  LLEIDA  🌐  🗒️

{2-7👥} Endinsa't a Ponent City i gaudeix d'una gran sala apta per a tots els públics i nivells i amb una ambientació molt cuidada. Diversió assegurada, tant si ets expert com si vols anar-hi en família! És de les que recomanem sempre.

🚔Escapa-T Lleida - Moorder  LLEIDA  🌐  🗒️

{6-30👥} Hall Escape al més pur estil CSI i especial per a grans grups (comiats de solter/a, team building...). Disponible també a domicili.

🏴‍☠️Escapa-T Lleida - Aventura Pirata / Aventura Pirata Junior  LLEIDA  🌐  🗒️

{4-15👥} Un hall escape ambientat en el món dels pirates on  haureu de treballar en equip per a recuperar un suculent botí. Apte per a famílies i també disponible en versió "junior".

📦Escapa-T Lleida - Varis  A DOMICILI  🌐

{👥variable} Si vols muntar un escape a casa teva, a la teva empresa o allà on sigui, disposen de diversos jocs a domicili amb diferents temàtiques i dirigits a tot tipus de públic.

⚱️Keops Room Escape - Sacred Scarab  LLEIDA  🌐  🗒️

{2-6👥} Un escape room que suposa tot un repte mental i on hauràs de seguir el rastre d'un gran arqueòleg desaparegut per a recuperar el tresor perdut de Keops.

🚀Keops Room Escape - Space Project  LLEIDA  🌐🗒️

{2-6👥} Genial aventura de 3h on et podràs embarcar al projecte espacial Keops per a superar una missió que combina videojoc i escape room . Es pot jugar en 2 parts de 90 minuts cadascuna o tota de cop.

🔋Duck Out - Time Escape  LLEIDA  🌐

{2-7👥} Viatja en el temps i recupera la bateria en menys de 60 minuts.

🧪Duck Out - 7th Gate  LLEIDA  🌐

{2-6👥} Viatja a una altra dimensió i recupera un virus mortal. Es tracta de l'antiga sala "Universo Viral" de "The 7th Gate". 

🔎Duck Out - Escola de Detectius  A DOMICILI  🌐

{10-30👥} Joc a domicili per a grups grans on haureu de descobrir qui és l'assassí del cap de policia de la zona.

🧙‍♂️Forevents Room Escape - Màgic  LLEIDA  🌐  🗒️

{6-15👥} Hall Escape d'ambientació màgica on caldrà salvar el món obrint un bagul abans que la seva màgia desaparegui per a sempre. Apte per a tots els nivells/edats i a partir de 6 persones.

💎Forevents Room Escape - El Diamante Robado  A DOMICILI  🌐

{12-40👥} Hall escape portàtil on haureu d'ajudar un detectiu i el seu colega a descobrir l'amagatall d'un valuós diamant. Està també disponible en anglès per a escoles i instituts.

🧠Remind Escape Room  LLEIDA  🌐

{3-7👥} En aquest nou escape room, haureu d'entrar als Laboratoris Ratlab i aconseguir desbloquejar l'insconscient humà a través d'una cinquena dimensió. Us hi atreviu?

😈Trauma Factory - Manoir Escape House  ALCANÓ  🌐  🗒️

{2-6👥} Impressionant sala de terror que no et deixarà indiferent i d'on no sabràs si fugir corrent per la por o quedar-te i gaudir-ne més estona. Imprescindible i 100% recomanable! Disponible també en versió "misteri" per als més porucs.

🚜The Bunker Escape - L'Herència de Cal Pere  GRANYENA DE LES GARRIGUES  🌐  🗒️

{2-7👥} Original i recomanable escape on hauràs d'endinsar-te i moure't per les 4 plantes d'una autèntica casa de poble que porta tancada força anys. Descobreix què s'amaga darrera la misteriosa història familiar i fuig abans de 70 minuts.

👑Mollerussa Escape Room - The Kingdom  MOLLERUSSA  🌐  🗒️

{2-6👥} The Kingdom és un escape room situat a Mollerussa amb una ambientació que et deixarà amb la boca oberta. La missió és clara: canviar el destí d'un regne i alliberar el poble d'un rei tirà i despietat.

🌴Tàrrega Room Escape - La Mamba Negra  TÀRREGA  🌐  🗒️

{2-8👥} A la capital de l'Urgell s'hi troba aquest escape d'espais amplíssims. T'atreveixes a trobar la font màgica de l'Illa Tortuga abans que t'atrapi la seva maledicció? Apte per a famílies.

👹Escape Room Akelarre  CERVERA  🌐  🗒️

{4-6👥} Magdalena de Montclar va ser acusada de bruixeria fa 500 anys, ara pots conéixer la seva història i reviure-la en primera persona en aquest escape room de terror de la capital de La Segarra. Disposa també de versió "misteri".

🏰Escape Castle Adventure - El Calze de Belial  MONTCLAR  🌐

{4-8👥} Exclusiu escape room amb actors que es desenvolupa dins d'un castell real.

🐑Escape Room Vilaller - L'Esquellot  VILALLER  🌐  🗒️

{2-6👥} El primer escape room del Pirineu català i el primer on vam jugar tota la família de vuit Röööömers al complet. La missió és clara: ajudar la Pastora Txepeta a recuperar totes les ovelles abans que arribi l'ós! Ho aconseguireu? Genial per anar-hi amb canalla.

✖️ Cerdanya Escape Room - El Refugi del Caçador (Bellver de Cerdanya)  {sala tancada}

Un caçador boig volia matar tots els animals de cop. Teníeu una hora per a entrar al seu refugi i provar d'impedir-ho.

✖️ Duck Out - El Dado (Lleida)  {sala tancada}

Sala per a dues persones on havíeu de demostrar la vostra complicitat durant 45 minuts.

✖️ Dream Rooms - Wonder's World  🗒️  {sala tancada}

Tocant a la ciutat de Balaguer, hi teníem una bonica sala on havies d'endinsar-te en un món on res era el que semblava, amb l'objectiu de recuperar la corona reial.

✖️ Bluescape Room - Amenaza Nuclear  🗒️  {sala tancada}

Ambientat en una central nuclear, va ser el nostre primer escape room i dels pocs que vam repetir. Tot i ser clàssic, era molt rodó tant per jocs com per història. Una sala que trobem molt a faltar!

✖️ Fiti's Escape Room - Sherlock es Vesteix de Negre  {sala tancada}

Sherlock Holmes ha mort?! Sala clàssica on calia tornar al passat, resoldre el misteri per a salvar-lo i escapar abans de 60 minuts.

✖️ Fiti's Escape Room - El Legado de Verne  {sala tancada}

En aquest Hall Escape calia salvar el planeta de l'imminent impacte d'un asteroide amb l'ajuda del llegat d'un dels escriptors més prolífics de la literatura universal.

✖️ Brain Rooms - Anhua Room   🗒️  {sala tancada}

Desviament de diners, tripijocs polítics i altres assumptes foscos que calia descobrir. Els conductors d'Anhua t'estaven esperant per a explicar-te aquesta emocionant missió que ja no està disponible.

✖️ La Casa del Caníbal  🗒️  {sala tancada}

A mig camí entre Lleida i Barcelona, podíem trobar una genial sala de terror instal·lada a l'antic hostal de Sant Guim. Vam poder gaudir (i patir) una de les millors experiències de terror que hem viscut mai, amb una introducció sublim.

✖️ The 7th Gate - Universo Viral  🗒️  {sala tancada}

Viatjaves a una altra dimensió per a recuperar un virus mortal. Actualment ha passat a mans de Duck Out i desconeixem si hi ha hagut canvis en el joc, però era de les imprescindibles  de ponent.

✖️ Escapa-T Lleida - El Repte de les 3 Caixes   🗒️  {sala tancada}

Hall Escape per a grans grups on l'objectiu final era obrir les 3 caixes en el menor temps possible.

✖️ The X-Door - White&Black   {sala tancada}

Sala de primera generació on l'objectiu era sortir de la sala obrint tots els candaus que et trobaves davant.

✖️ The X-Door - The Haunted Prison  {sala tancada}

Ambientada en una presó encantada, era una sala clàssica, amb major dificultat que la de White&Black però també amb una història més treballada i amb millor decoració.