Fear Escape Room - Parasite Outbreak (Zombie Outbreak)

[04/01/18]

“Hace dos meses que fuimos víctimas de la pandemia del virus zombie NeoPrion… y en el laboratorio ha ocurrido un incidente. ¿Salvarás a la humanidad?” 

Aquesta presentació, unida als vídeos de la web i al que t’envien per Whatsapp poc abans d’entrar, ja deixava clar que “patiríem” però també ens ho passaríem d’allò més bé. Aquí creiem que cal agrair i destacar la bona idea d’omplir el formulari de consentiment de manera online, així no et talla el rotllo a l’hora d’entrar i la immersió és total des del primer minut. 

Entrada tensa (per no dir que estàvem cagats), introducció impecable i totalment integrada del gran Game Màster i al lio! La història està molt ben lligada, les proves molt ben integrades i que no “canten” en cap moment.

Vam tenir problemes amb un candau per haver anat de sobrats a la introducció (“sí sí, clar que sabem com van aquests candaus!” i no…).

No és un escape de dificultat molt molt alta, però recomanem fer-lo quan ja tens una mica de rodatge, ja que així pots posar-te més en el paper i tenir una experiència totalment immersiva (a nosaltres potser ens va faltar una mica això, deixar-nos anar i viure-ho com a real, l'haurem de repetir, jajaj).

El final també va ser molt intens i vam sortir amb un subidón brutal!

Resumint: ambientació impressionant, proves molt ben lligades i un game màster de 10!

Im-pres-cin-di-ble!!