Qui som?

Som dues parelles de Lleida que escapem quan podem, és a dir, quan es compleixen (quasi) tots aquests requisits: 

· tenir temps lliure i coincidir en les agendes de les dues famílies,

· disposar de cangurs per als 4 mini-röööömers,

· haver cobrat la nòmina i/o haver estalviat mínimament durant el mes,

· estar en perfecte estat de salut (nosaltres i les peques)

· i haver trobat hores disponibles a alguna sala que ens faci il·lusió just pel dia que ens interessa.

Un pim-pam, vamos.

Sabíeu que...

·El nom RööööMERS té 4 "ö" perquè som 4 els components de l'equip? (val, tenim també 4 "mini-ö" que ens acompanyen de tant en tant, però ja no podíem allargar més el nom o, en lloc de samarretes, hauríem de fer bufandes).

·Cada "ö" representa una de les nostres cares; però, per què una "boca oberta"? doncs perquè ens agrada que les sales ens sorprenguin, ja sigui per les proves, la decoració, la implicació del GM o el final, encara que no aconseguim sortir a temps (que, no és per xulejar, però no ens sol passar): "Hemos venido a sorprendernos y el resultado nos da igual".

·Una de les nostres prioritats és donar a conéixer i promocionar les sales de Ponent. Per això, intentem compartir desinteressadament totes les novetats escapistes lleidatanes i intentem aconsellar a la gent de fora quan ens pregunten sobre quines sales jugar.

·Parlem en català, escapem en català i, per tant, fem les ressenyes en català, encara que això "ens limiti" el públic seguidor... Escapar en català mola!

·A instagram som coneguts pels nostres mems, fet que demostra la "gran" reputació que tenim a nivell escapista...

És el comptable del grup; porta totes les despeses “al dedillo” i busca l’aparcament i el restaurant més barats de la zona. És bastant desconfiat; mira i remira abans, durant i després del joc per si alguna cosa no li quadra. Quan arriba a casa, en lloc d’un Nescafé Cappuccino (*), dibuixa el plànol de l’habitació i se’l guarda per si mai se li desperta l’instint empresari. És molt crític i rebuscat, però alhora molt efectiu dins la sala. La seva frase més típica és: “Sí… a veure, l’escape està bé, però…” .

És la líder oculta de l’equip; quan ella té ganes de fer un escape, es fa (per això el viciat del grup li sol fer la pilota). Dins la sala, és deductiva i reflexiva; sol mantenir la calma i gaudeix positivament i intensa tots i cadascun dels escapes que fem; tant, que li apareixen rooms als somnis. Quan s’emociona jugant, sol empényer sense escrúpols l’espatlla de l’Enric en plan “deixa’m a mi!”. La seva frase més destacada és: “Venga sí! mirem dates i reservem!!”

És la calculadora del grup; suma, resta, multiplica i divideix, tot i que “el resultado nos da igual” i normalment cal repassar les operacions (allà tenim al desconfiat Enric recalculant-ho tot per si de cas). És intuïtiva i molt observadora, veu números i lletres on els altres només veiem gargots, tot i que es bloqueja fàcilment quan l’escape és de por. Les seves frases típiques són: “A mi tot me va bé” (a l’hora de reservar) i “Ai, no sé si m'agradarà, igual me quedo a fora” (quan descobreix quina sala hem reservat).

És el community manager de l’equip; s’emociona llegint reviews i pressiona constantment a la resta per a reservar sales, sense parar-se a pensar en la pasta que costen (i que té canalla que algú ha de cuidar). Per sort per a l’equip (i desgràcia pels seus contactes) comparteix i participa a tots els sortejos d'instagram i ja en porta uns quants de guanyats. Dins la sala, s’encarrega del walkie i, tot i la seva memòria de peix, és efectiu i resolutiu. La seva frase més repetida és: “Bueno què, quan fem un escape? Que ja toca!!”