Forevents Room Escape - Màgic

<Si vols llegir la review dels Röööömers adults, clica AQUÍ.>

[27/06/19] Review by Mini-Röööömers

Val sóc una miniRöööömer però que consti que sóc la més gran. Em dic Xènia, tinc 9 anys i una de les meves aficions és fer Escape Rooms.

En aquesta ocasió em van convidar, per l’aniversari d’una amiga, a fer el Hall Escape del Forevents “Magic”. Era la primera vegada que feia un Hall Escape i estava molt emocionada.

Quan vam entrar a la sala, la “game master” ens va explicar en què consistia el joc, no patiu, l’explicació va ser clara, curta i no es va fer pesada.

Érem un grup de 10 nenes i per sorpresa nostra, ens vam haver de dividir en 3 grups, així doncs havíem de competir entre nosaltres. Aquí ja vam començar a ficar-nos nervioses i molt més quan vam passar a la següent sala i, amb una introducció de la història, el joc va començar.

Mentre jugàvem, la “game master” ens anava observant i ens ajudava si li demanàvem.

La decoració em va agradar molt i tot el decorat em recordava a la temàtica de Harry Potter. Les proves eren molt variades, algunes de més fàcils i d’altres una mica més difícils així que crec que podria dir que el nivell de dificultat va ser mitjà.

El nostre grup no va començar amb molt bon peu, primer ens vam embolicar una mica amb totes les coses que havíem d’anar fent però al final, després de coordinar-nos bé, vam acabar triomfant.

Recomano aquest Hall Escape a famílies i a nens i nenes de totes les edats, en cap moment passes por, és divertit i l’intriga és molt emocionant.

En resum va ser una gran experiència, totes ens ho vam passar molt bé! Espero que hi aneu!

Ei! no us oblideu de seguir-nos a les xarxes i demanar als Röööömers que se m’emportin d’aventura!!!