Forevents Room Escape - Màgic

<Si vols llegir la review infantil de la MiniRöööömer Xènia, clica AQUÍ.>

[06/06/21]

Tot i que els hall escapes solen quedar eclipsats pels escape rooms, la veritat és que són una molt bona opció per a gaudir amb la família o amics quan es tracta de grups grans. I avui us portem la nostra segona opinió d’un hall escape de la nostra terra: Màgic de Forevents RoomEscape (fa un temps ja la va descriure la nostra MiniRöööömer Xènia, que va jugar en mode infantil amb les seves amigues).

Es tracta d’un hall escape de temàtica màgica i, tot i que en cap moment s’esmenta explícitament, de seguida us vindrà al cap cert mag “pel·liculer”, ja que l’ambientació, la música i la majoria d’elements que hi trobes tenen un aire “potterià” molt ben aconseguit (només cal veure el photocall final).

Tot i que la dificultat no és elevada, no el recomanem per a menors de 7 o 8 anys. A partir d’aquesta edat, els peques segur que el gaudiran molt i podran participar-hi activament. En el nostre cas, per exemple, els nens (8 anys) van poder jugar molt, mentre que les nenes (que en tenen 5-6) van anar més a remolc i algunes coses no les van entendre (això sí, el moment final ens va agradar a tots/es).

Les proves son multilineals, és a dir, podeu repartir-vos les tasques i cadascú resoldre enigmes diferents, però ho gaudireu més si aneu col·laborant junts, ja que així no us perdreu cap detall.

Per acabar, com sol passar als halls, el GM està present a la sala i dóna les pistes directament si les demanes o quan et veu “encallat” en algun enigma. En el nostre cas, se’ns van proporcionar de manera correcta als dos equips que vam formar.

__

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Hall escape sorprenent per l'ambientació i la riquesa de proves molt ben cohesionades.

𝙓𝘼𝙑𝙄: L'important no és guanyar o perdre, sinó passar-t'ho bé, però… vam guanyar nosaltres!!!