Cocolisto - Vinigma

[21/03/19]

Escape rooms: ✔️

Escapes de taula: ✔️

Escape en un vi: ¿¿??!!

Coooom?? això s’ha de provar!! Dit i fet, aprofitant el 2n aniversari de l’equip, vam fer la comanda i en menys de 48h teníem l'Operació Vinigma a casa, llesta pel dinar de pre-nadal / cumple d’equip / [excusa qualsevol per quedar].

No entrarem en l’anàlisi de la qualitat del vi ja que cap dels 4 RööööMERS som enòlegs, sumillers, catadors ni res que se li assembli, així que ens centrarem només en el joc. La presentació és impecable (algú ha dit regal de nadal?) i s’agraeix molt que les instruccions siguin clares i simples. L’objectiu també és clar, així que les copes plenes i al lio.

Els jocs no són gens fàcils (potser l’alcohol tampoc ajuda) però més o menys van anar fluint i, quan desxifràvem un enigma, ens motivàvem més pel següent. Només en vam trobar un que, al nostre parer, creiem que es podria modificar per deixar-lo més clar (que no fàcil) i evitar frustracions. També cal dir que ens van decebre una mica els 2 enigmes extra del final del joc; creiem que no estan al nivell de la resta d’experiència i et poden deixar injustament amb un “bajón final”. I diem injustament perquè la resta d’enigmes estan molt bé, són entretinguts, motivants i sorprèn la quantitat (i qualitat) de jocs que es poden incloure en una "simple" ampolla de vi.

Resumint, l’experiència general és molt recomanable, tant per originalitat com pels enigmes; un joc perfecte per aquells dies en què no vols/pots sortir de casa per a fer un escape i, a més, vols fer una copeta amb bona companyia.

Enhorabona Cocolisto per l’originalitat, qualitat i "currada" del joc!