Segur Que Te Escapas - Segur Que Te Encaja

[18/02/23]

Tot i no haver-nos arribat cap opinió d’aquesta “escape box” creada pels amics SegurQueTeEscapas, sí que teníem moltes ganes de provar-la; així que, quan ens van proposar de jugar SegurQueTeEncaja mentre esperàvem les postres d’un dinar exprés, els ulls se’ns van il·luminar i no vam poder dir pas que no.

La introducció és personalitzada i adaptada a cada moment i/o localització on us trobeu en aquell moment. En el nostre cas, va ser just després d’unes burguers i prèviament a un deliciós coulant, així que li posem un 10 sobre 10.

L’ambientació va ser també personalitzada, envoltats de patates braves, hamburgueses, canyes i coles zero, en un restaurant tranquil i acollidor com és La Capital de Lleida; sense làsers ni fum, sí, però és que realment el joc no els necessita.

Els 4 game màsters (Segur Que Te Escapas + Tetescapistas), va oferir-nos un bon paper, amb una naturalitat sorprenent que va mantenir la partida molt fluida. Com a únic punt millorable, podem dir que ens hauria agradat poder pensar una mica més abans de rebre les pistes, però entenem que el temps apretava i que, si la partida s’hagués allargat massa, no haurien arribat a la seva cita amb la bruixa de Mollerussa.

En definitiva, una molt bona experiència, que ens deixa amb (encara més) ganes de jugar la versió “gran” anomenada SegurQueTeEscapBox. Haurem d’esperar a un altre dinar més llarg (i aquest cop paguem nosaltres).

___

ROMINA: Tot i ser molt verd, està molt ben madurat.

XAVI: Escape Box i dinar per 0€?? Jo així no puc ser objectiu, ho sento…