Quantum Salou - El Gabinete de Madame Sisla

[29/07/20]

Segons un antic manament escapista de la civilització maia, anar de vacances a un lloc i no jugar un escape local es considera sacrilegi, així que, aprofitant que estàvem a Salou,  tocava jugar la nostra primera sala a la zona.

Després de demanar consell als nostres escapistes de referència de Tarragona (Brainscouple) i als amics mañicoescapistes-estiuejadors-a-salou (Los Umaticos), vam decidir reservar Madame Sisla de Quantum Salou.

Es tracta d'una sala clàssica, amb una introducció també "de les de tota la vida" (normes, explicació de candaus i cap a dins).

L'ambientació, sense ser espectacular, és molt adient a la història i està molt aconseguida, introduint-te fàcilment a la trama. Només ens van molestar els nombrosos objectes "arrencats" del seu lloc i un dels mecanismes que va fallar (suposem que el manteniment d'una sala instal·lada en un lloc turístic-adolescent com Salou no ha de ser fàcil).

Les proves, tot i no ser extremadament difícils, sí que són abundants i no pares ni un moment. Si teniu certa experiència, en gaudireu molt en parella, però si sou novells, serà millor que hi aneu més gent (4 jugadors ho veiem òptim).

La GM va realitzar perfectament la seva tasca  durant la partida, donant  les pistes quan tocava i mantenint la fluïdesa del joc. Potser sí que ens va "sobrar" una mica l'explicació inicial dels tipus de candaus, més quan ja sabia que teníem certa experiència, però entenem que potser és normativa de la casa.

En resum, es tracta d'una sala clàssica amb bona història i recomanable si sou de la zona o bé hi estiuegeu (com mitja Lleida o Saragossa). Esperem tornar i jugar la segona sala (El Caso Clara) ben aviat.

__

ROMINA: .

XAVI: Bona sala per a jugar en parella, tot i que, pel meu gust, li caldria una mica més de manteniment.