Prison Experience Barcelona

[25/08/20]

A mig confinament vam guanyar una partida per a Prison Experience gràcies al sorteig dels EscRumius, així que vam aprofitar el tancament per a preparar-nos mentalment veient Prison Break fins al desconfinament. I, arribat el dia, no només vam reservar la sala que ens va tocar sinó que vam aprofitar per jugar-les totes. I va ser tot un encert!

D’escapes que vagin sobre presons n’hi ha diversos i variats, però Prison Experience no és només un escape, és una experiència i de les bones!

La intro és immersiva i amb tot allò que es pot demanar: humor, tensió, normes ben integrades i uns actors immillorables. Recomanem de tot cor que us poseu en el paper, us deixeu anar, seguiu el rollo als actors/GM i preneu-vos-ho com si fos una presó real ja que gaudireu moltíssim, de veritat (això sí, recordeu que són actors, les bromes i “atacs personals o ideològics” són part del joc i estan basats en clixés o estereotips).

Les proves, tot i ser relativament fàcils, requereixen lucidesa i tenir tots els sentits al 100%. Tots els jocs estan perfectament integrats en la temàtica i no en vam trobar cap fora de lloc. Al principi ens vam encallar una mica (vale, molt), però després ja va anar tot força rodat.

El sistema de pistes està ben ideat i se’ns van proporcionar de manera correcta per a mantenir viu el flow dels jocs. Per cert, a les presons no hi ha cronòmetres, així que no busqueu el temps.

Tots tres escenaris comparteixen el mateix objectiu: escapar de la presó, però de manera diferent. Cada joc té un nivell de dificultat i d’adrenalina inversament proporcional i el nostre ordre va ser: de difícil a fàcil (i de menys a més adrenalina). Ah, us recomanem que reserveu les tres seguides, en horaris consecutius. Per què? doncs… no podem fer spoilers, però feu-nos cas, val molt la pena!

__

𝙀𝙉𝙍𝙄𝘾: Bona immersió-ambientació i bons GM. Gooool de Xavi!! Moha?

𝙀𝙑𝘼: Pels comentaris dels meus companys es nota que va ser una experiència molt xula (jo no vaig poder anar-hi).

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Tensió i diversió a parts iguals en una ambientació tan ben aconseguida que sembla real.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Si la presó és així de divertida, m’entrego avui mateix!