Rowka Escape Room - Organum

[28/05/23]

Anar a l’hospital no mola, però anar a jugar un escape a un “hospital” té la seva gràcia, així que, com que el Doctor Robles tenia un forat a la seva apretada agenda, vam aprofitar la jornada electoral per a visitar Organum, de Rowka Escape Room a Terrassa.

Es tracta d’un escape nou, amb uns espais molt amplis i decorat amb molt de gust. Realment sembla que estiguis a un hospital privat i el color blanc t’envolta durant gairebé tot el joc.

Les proves són variades, estan ben integrades a la trama i, si sou dos, no parareu ni un moment. Recomanem anar-hi 4 persones per a poder jugar amb més tranquil·litat i gaudir de tots i cadascun dels jocs sense estrès.

Pel que fa al game màster, al principi vam tenir la sensació que ens donava massa ajuda (estàvem bastant adormits i ens costava veure les coses fàcilment) però, tot i preferir un joc menys guiat i veient el temps que ens va sobrar, potser sense aquesta ajuda encara estaríem allà a dins. Agraïm també la xerrada postpartida amb el Rubén, que ens va explicar algunes curiositats i ens va mostrar alguns dels “trucs” i mecanismes de la sala.

En resum, un escape rodó, amb un fil argumental coherent i amb un puntet de tensió que el fa encara millor.

___

ROMINA:  Hospital amb ambient entretingut i tens a parts iguals.

XAVI:  Saben aquell que diu “Doctor Robles, em fa mal aquí” i diu “Doncs posi’s allí!”.