Escape Republik - Nakatomi Plaza

[30/12/23]

Acabar l’any jugant un escape room no té preu i si, a sobre, està ambientat en una festa de Cap d’Any, doncs ja és per llençar coets! Així doncs, ben mudadets i cap a Nakatomi Plaza d’Escape Republik.

L’ambientació creiem que és molt bona, amb un punt de sobrietat que ens va transportar perfectament a un hotel com el que representa. A més, l’estat de manteniment de tots els jocs i estances el vam trobar impecable. El sistema de transicions, sense ser espectacular, ens va semblar molt vistós i ben trobat.

El game màster té un paper molt actiu en la partida i us recomanem que us deixeu anar i interactueu amb ell tot el possible (és Cap d’Any, fora vergonya!).

Les proves creiem que tenen una dificultat mitjana-alta i són abundants. A sobre, si tens ganes de més, hi ha una missió secundària independent de la trama principal (no la podem valorar perquè no la vam assolir). Per la dinàmica del joc i per a fer-ho més fluid, us recomanem que hi aneu a partir de tres persones, ja que, en parella, hi ha força feina a fer i és fàcil bloquejar-se o  atabalar-se.

El final, adrenalínic com tant ens agrada i amb la sensació d’haver acabat el 2023 amb una gran sala.

__

ROMINA: Bon joc d’espais, bon acting i varietat de proves i ritmes (en algunes ens hem encallat nosaltres, en alguna altra ja era encallada de sèrie).

XAVI: No sé com ni quan, però algun dia aconseguiré completar una missió secundària de Mad Mansion. Espero.