Zona Room Escape - Moon

[16/07/22]

No és el mateix estar a la lluna que viatjar fins a la Lluna, així que, com que a la lluna hi solem estar sovint, ens vam acostar fins a Zoona Room Escape per a embarcar-nos rumb al nostre satèl·lit preferit.

Després d’una benvinguda clàssica, la intro en vídeo ens va sorprendre per un aspecte: la qualitat del so (sentir les vibracions del subwoofer no és una experiència massa comú al món escapista, on solen predominar més els altaveus barats d’ordinador).

L’ambientació és adequada a la temàtica i es veu de bona qualitat, sense “plàstics cutres” ni attrezzo del que es trenca només mirar-lo.

Les proves són en general aptes per a tots els públics i nivells, tot i que un de parell de jocs se’ns va travessar una mica, fent que la fluïdesa decaigués força. Si poguéssim millorar alguna cosa, potser seria un final més apoteòsic, amb més adrenalina, però en general és un escape room correcte.

Per cert, recomanem que agafeu la versió “física”, que li dóna un puntet més de dinamisme. No us espanteu per lo de “físic”, no és res fora de lo normal, però porteu calçat adequat (que, d’altra banda, ja l’hauríeu de portar sempre).

___

ROMINA: A la lluna tot levita tranquilament; tot i gaudir molt l'escenografia i les proves, a mi em va més el ritme terrenal.

XAVI: Tinc clar que el trilerisme i el “¿dónde está la bolita?” no és lo meu…