Trauma Factory - Manoir Escape House

[17/03/19] [Rejugada el 02/02/20]

A les Terres de Ponent també tenim molt bones sales d’escapisme i al petit poble d’Alcanó hi trobem un dels millors exemples.

Manoir és dels escapes que ens agraden, amb una immersió des del minut 0 (fins i tot diria que des d’abans de començar). A més, que sigui un “escape house” i no “room”, ja et dóna una idea de la dimensió d’aquesta “sala”. Això, juntament amb la perfecta decoració de l’espai, et transporta perfectament a la que podria ser la casa de la teua “padrina Rufina d’Alcanó”, però amb uns petits problemes paranormals que cal resoldre el més aviat possible.

Les proves són d’estil clàssic amb un nivell de dificultat no molt elevat (com a tot escape de terror), però l’alta tensió, “sustos” i presències anòmales fan que no sigui cap camí de roses.

La millor mostra d’aquesta por és que, per primer cop en un escape, un dels nostres components tenia els pèls de punta als 5 minuts de començar (i no, no és una forma de dir-ho, pèls de punta literalment!).

La partida va anar bastant rodada, amb alguns petits entrebancs a alguna prova per manca de concentració i, de fet, ens van comentar que estàvem segons al rànkig (flipant ens vam quedar).

La il·luminació i efectes de so, genials (potser com a únic punt millorable seria que en algun moment costa entendre la veu, però res greu).

Destacar per últim, que tenen un mode “misteri”, però recomanem aprofitar el 100% de la sala escollint el mode “terror” i gaudint d’un escape room/house imprescindible, no només a les terres de Lleida sinó a tot Catalunya i voltants. Poseu “Alcanó” al vostre GPS i cap a cals Lemaire falta gent!!

Actualització: Després de tornar-la a jugar, podem confirmar que el nivell no només es manté sinó que ha pujat, ja que ens vam tornar a "cagar de por" tot i saber ja de què anava.