Laberint de Blat de Moro

[13/07/18]

Val, tècnicament el Laberint de Blat de Moro de Castellserà (Lleida) no és un Escape Room, però és igual de divertit i l’objectiu és el mateix: sortir; i la principal norma també és molt semblant: no trencar res (al cap i a la fi, és un camp de blat de moro real que s’ha d’acabar “cossetxant”). A partir d’aquí, les diferències també són moltes: no hi ha càmeres, no hi ha un game master vigilant, no hi ha mecanismes ni candaus...

A part de l’objectiu principal que és sortir, a l’inici et donen un paper amb unes fotos on has d’anotar les respostes a preguntes que et trobes dins el laberint sobre temes naturals; també trobes paraules soltes que després has d’unir per a formar una frase (nosaltres això no ho vam aconseguir, ens en va faltar un parell). Al paper també hi ha uns telèfons on pots trucar si et perds totalment o bé si tens algun problema i t’han de venir a buscar. En un punt del laberint hi ha una bifurcació per si vols fer la part curta o el circuit llarg.

Tot i el cansament dels peques (ho vam fer de nit amb els 4 Röööömerets), no vam necessitar l’helicòpter que reclamaven els petits i vam sortir a les 2 hores més o menys.

En resum: molt recomanable. Ah, no us oblideu l’antimosquits i les llanternes (o aigua i gorres si ho feu de dia).