Intríngulis - Especial Navidad

[27/12/19]

Quan els Röööömers vam jugar al Petit Piaf d’Intríngulis, vam sortir de l’hotel amb un molt bon gust de boca per l’originalitat del joc i per la diversió que ens va oferir el gran Botones. Així que, aquest any, vam afegir a la carta del Pare Noel un fugaç viatge al Pol Nord per a jugar l’”Especial Navidad”.

La introducció té el més pur estil Intríngulis, amb la serietat i humor àcid que caracteritza al Botones i que comparteix amb el seu “cosí bessó nadalenc” Abracín Gómez. Als Röööömers grans ens va agradar, però, en tractar-se d’una versió “amb peques”, potser podria tenir algun toc més infantil i alegre, ja que els Mini-Röööömers (de 4 i 6 anys) posaven cara de “per què parla raro aquest elfo?”. Un toc de “bogeria nadalenca” potser li donaria un aire més molón.

L’espai de joc és ampli i apte per a famílies nombroses (incloent l’àvia, la tieta…) sense molestar-se gaire. La decoració nadalenca és correcta, tot i que, sense demanar espectacularitat, potser sí que podria pujar un nivell més per a fer-la una mica més acollidora i “màgica” (llums, destellos, purpurina!!).

Els jocs són totalment diferents als del Petit Piaf i estan perfectament adaptats als més petits, fet que els fa sentir molt útils, ja que poden resoldre enigmes i aportar la seva visió a la partida. Sense cap mena de dubte és una gran sala per als peques (tot i que els grans també hauran d’aportar la seva experiència, sobretot en un parell de jocs més avançats).

Resumint, vam poder gaudir d’una sala senzilleta, sense cap altra pretensió més que fer-nos passar una molt bona estona en família i on els petits es van trobar molt a gust, van poder resoldre molts jocs i en van sortit ben contents i amb un molt bon record (sobretot amb la foto final totalment nadalenca). Si teniu peques, no us perdeu la propera edició nadalenca, els/us agradarà segur!