Intríngulis - Petit Piaf Hotel

[27/03/18]

Tot just entrar a la seva web et trobes això: “A diferencia del resto de Room Escapes, presentamos una nueva manera de jugar, una en la que puedes salir individualmente. ¡Entra en el Petit Piaf Hotel y descubre esta nueva experiencia en la que compites con tu mismo grupo!”

Només amb aquesta presentació ja ens van captivar (a uns més que a altres) i les converses prèvies eren del tipus “Bueno què? ens p*tegem o ens ajudem?” “Ja veurem, lo que surti”...

L’inici és dels bons, dels que estan ben integrats, amb una introducció molt ben filada, ben integrada i gens fora de lloc. Un 10 pel game master.

Un cop dins de l’escape pròpiament dit, bogeria i un “no-parar”... passadís amunt i avall, maletes, papers, objectes… Les proves, tot i no ser de dificultat altíssima, juguen amb el fet que pots o no col·laborar amb la resta, per tant et pots “reservar” troballes per intentar sortir el primer. La veritat és que nosaltres, sigui per bones persones o per la costum, vam intentar col·laborar entre tots i, només al final, vam optar per un “aquí te quedes”.

Resumint: una decoració totalment integrada a la temàtica, un game màster immillorable, unes proves entretingudes i una forma de jugar molt original i divertida.

Imprescindible!!