Escape The Room - Interstellar

[05/08/18]   Sala Tancada

La única opción de salvar el futuro de la humanidad es viajar a través de un agujero negro y regresar de nuevo al año 1967, dónde deberán destruir la puerta que se abrió desde la sala de control.

Així és com se’ns presenta la sala Interestellar (Vila-Seca, Tgn), una sala que no respon a l’argument de la pel·lícula que porta el mateix nom. Creiem que és important tenir-ho en compte.

Aprofitant que la meitat dels Röööömers estàvem de vacances a prop i amb una mica, per no dir molt, de “mono escapero”, vam decidir posar-nos en marxa per a salvar la humanitat.

En aquesta ocasió érem la meitat de l’equip amb dos de les mini Röööömers, fet que ens feia emprendre la missió amb la incertesa de no saber com acabaríem tenint a les dues petites rodant per la sala.

Des del primer moment el tracte amb el Game Master va ser immillorable, ens va fer sentir còmodes i ens vam sentir acompanyats durant tot el joc, sobretot en algun moment en què ens vam quedar encallats amb algun enigma. Ens va agradar que tingués en compte a les dos mini Röööömers, fent-les partícips del joc en tot moment. Un 10!

L’ambientació de la sala ens va semblar senzilla però adequada a la temàtica de l’escape, potser caldria més decoració per aconseguir una experiència de joc més immersiva, així com incorporar algun efecte especial que recordi que estem en una nau espacial, sobretot al final del joc. A nosaltres ens agraden aquests efectes quan sortim d’una sala, creiem que ajuden a acabar amb aquell “subidón” que tant ens agrada. Ens consta que posteriorment a la nostra visita s’han fet algunes reformes que milloren el joc i acaben d’arrodonir aquests aspectes que quedaven més fluixos.

Els enigmes estan ben lligats amb la història, algun d’ells és més aviat clàssic, però es combinen amb d’altres jocs més tecnològics i aquesta varietat ens agrada.

Es tracta d’un escape amb un nivell de dificultat mitjà, ideal per a quatre persones. Nosaltres vam trobar a faltar a la resta de l’equip perquè la quantitat d’enigmes ens va fer treure la llengua en més d’una ocasió.

En definitiva, una sala recomanable, divertida i que no et deixa parar ni un moment.