Fugitivos Room Escape

[18/05/19]

Escapar en parella sempre sol ser més dur que amb l’equip complet, però si, a sobre, li sumes uns quants virus i algun grau de febre de més, ja ens oloràvem que patiríem una miqueta. Excuses a banda, vam gaudir moltíssim i vam acabar com tant ens agrada: apurant el crono fins al final (45 segons de marge!).

La intro va ser correcta, sense tallar el rotllo fent-nos signar les autoritzacions (gràcies! això sempre ajuda a posar-se més ràpidament en acció) i, un cop dins, l’ambientació és molt i molt bona, sense les molestes enganxines de “no tocar” i sense res estrany fora de lloc ni desgastat per l’ús. En aquest aspecte un 10 en decoració i manteniment.

Els jocs estan molt ben integrats i la varietat és molt extensa, combinant “tancaments” i mecanismes de tots tipus, fet que dóna un molt bon dinamisme a la sala. Tot i la varietat, totes les proves estan perfectament integrades a cada moment de la partida i no hi ha res que canti ni es vegi forçat per “omplir”.

Molt bona feina del GM; amb les ajudes, ben donades i a temps, tot i que sobta una mica que algunes siguin gravacions i altres “en directe” amb una veu diferent.

La tensió final (amb els “malos” a punt d’atrapar-nos intentant salvar el món) ens va fer sortir amb un gran “subidón”. Els 70 minuts de la partida ens van passar volant i ens van deixar un molt bon gust de boca.

La conversa amb el GM i amb el propietari, tot i ser curteta, va ser molt correcta i agradable (enhorabona per la sala i per la nova situació familiar).

Resumint: sala molt recomanable i de la que creiem que es pot disfrutar molt anant-hi unes 3-4 persones.