Real Box Escape Room - La Espada de Oro

[10/12/22]

Tot i estar a la mateixa distància que Barcelona, encara no havíem jugat cap escape a Saragossa, així que el fet de tenir uns amics escapistes a la capital aragonesa (Los Umáticos) ens va servir d’excusa per a estrenar-nos-hi jugant amb ells una sala de la qual no teníem cap referència: La Espada de Oro de Real Box.

El joc comença fins i tot abans d’entrar-hi, ja que cal buscar el local seguint unes indicacions que et passen en reservar.

La introducció és immersiva i ens va semblar força correcta, amb un GM que, tot i semblar nerviós, va saber escalfar l’ambient amb petits tocs d’humor.

L’ambientació és el punt fort de la sala, amb objectes de bona qualitat i de material real (com diria el Rajoy: el ferro és ferro i la fusta és fusta) i les estances tenen una bona decoració en general, tot i decaure cap a la part final.

Les proves són variades i aptes per a tots els nivells, però, igual que amb la decoració, el final ens va descol·locar una mica.

En general ens va semblar una sala força correcta que, amb alguns retocs (sobretot a la part final) aconseguiria pujar força de nivell i convertir-se en una opció molt recomanable.

ROMINA: Nova experiència amb una decoració molt treballada i amb uns escaperos amb qui vam riure molt.

XAVI: Qui deia que necessitaria el google traductor per a poder parlar en castellà amb els companys d’equip, eh?, qui??