Escape Vilaller - L'Esquellot

[24/08/19] Review by Mini-Röööömers

Què pesats que són els Röööömers! ja m’han tornat a demanar que faci una review, però és el que passa quan ets la gran dels Mini-Röööömers... ai! vull dir la gran dels mini-trastos.

Fins a Vilaller hi ha un bon tros de camí, però que just a l’arribar a l’escape ja et vingui a rebre la pastora Txepeta s’ho val tot!

Després d’una rebuda ben divertida, la pastoreta ens va explicar en què consistia l’aventura: havíem de buscar i salvar les seves ovelles abans que arribés l’ós!! Quins nervis, ja teníem ganes de començar i, just entrar a la sala, l’emoció es va anar contagiant.

Un cop dins, ens vam disposar a buscar les ovelles, l’ós s’estava apropant i això ens va fer posar les piles. La veritat és que, ja d’inici, vam notar que no era un escape qualsevol...

Les proves són molt divertides i variades, cal estar molt atents ja que l’observació és molt important. Es nota que darrera hi ha un gran treball i moltes hores dedicades. Sort dels Mini-Röööömers que, en algunes proves, vam ser els veritables protagonistes.

Podríem dir que la dificultat és mitjana, algunes proves són més difícils, però entre tots vam saber resoldre-les amb èxit i això que l’ós cada cop el teníem més a prop, però al final tot va sortir molt bé! Vam salvar les ovelles!!

Pels Röööömers (Xavi, Romina, Eva i Enric) va ser un escape molt especial ja que, en algunes proves, la pastora Txepeta els va deixar detalls personalitzats. I sabeu què? Com que feia poquet que havia estat l’aniversari de la Romina, que no es una mini-röööömer sinó una gran röööömer, la pastora Txepeta un cop acabat l’escape va tenir un detall molt especial amb ella i amb tots. Moltes gràcies Txepeta!!!

Animeu-vos i aneu a Vilaller que aquest escape val molt la pena i passareu una súper estona en família, ja que està adreçat a gent de tota mena i de totes les edats.

I recordeu, feu-me el favor de dir-los als Röööömers per les xarxes que se m’emportin a fer escapes!!!!