Escapa-T Lleida - Moorder (Hall Escape)

La missió a Moorder és clara: resoldre un cas abans que aquest prescrigui. Aquest cop però, ens trobem en un hall escape i no en un room escape… i això que vol dir? doncs que no anirem passant de sala fins a escapar, sinó que l’acció transcorre al mateix espai i, a diferència dels escape rooms, aquí podem anar-hi amb un grup més nombrós (de fet, només érem 2 dels Röööömers acompanyats per família, jejej).

L’espai físic és molt molt gran, permetent que hi puguin jugar equips amb moltíssima gent (fins a 30 persones!) i està molt ben ambientat: decoració sobria però adient a la temàtica. La genial game màster, un cop feta la introducció, controla el joc des de la mateixa sala de manera totalment subtil i, et poses tant a la història, que t’oblides que està per allà. I no direm res més, perquè la gràcia és jugar-hi i passar una molt bona estona sentint-te agent de CSI durant una hora.

Experiència recomanable, especialment per a grups grans i jugadors amb poca experiència que vulguin provar “això dels escapes”, ja que la dificultat no és molt elevada.