Elements Escape Room (Aire) - La Reina Roja

[19/02/22]

Les expedicions cap a llocs que no hem visitat mai a la vida real sempre ens criden l’atenció, així que després d’haver-nos desplaçat a Egipte per jugar El Cetro de Fuego d’Elements Fuego, vam decidir anar fins al jaciment arqueològic de Palenque (Mèxic) per a descobrir els misteris de La Reina Roja d’Elements Aire.

Es tracta d’un escape room per a grups petits (2-3 persones) però això no vol dir que no hi hagi feina per fer, ja que les proves són abundants i no parareu ni un moment.

El sistema de joc té un aire a hall escape en alguns moments i els espais són petits però ben aprofitats, per això creiem que la millor manera de gaudir-ho és jugar en parella.

L’ambientació està molt ben aconseguida i només vam trobar una mica millorable la separació entre GM i jugadors, ja que dóna la sensació de massa “proximitat” a l’hora de rebre les pistes. D’altra banda, volem destacar el bon manteniment de tots els objectes de la sala que, tot i tenir ja uns mesos, sembla que estigui recentment oberta.

Finalment, cal dir que la fluïdesa es va mantenir durant tota la partida, gràcies no només al disseny del joc (i que estàvem inspirats, sí) sinó també a la tasca de la GM que ens va donar l’ajuda justa i necessària per a mantenir el ritme a dalt de tot els pocs moments que ho vam necessitar.

__

ROMINA: És com si estiguessis dins d’un escape box; amè, ben lligat i amb molta feina organitzada.

XAVI: Tota reina (sigui roja, blava o lila) exigeix genuflexió contínua davant seu, així que entreneu-vos feu molts esquats (“sentadillas”) els dies abans, les vostres cames ho agrairan.