Elements Escape Room (Elements Fuego) - El Cetro de Fuego

[19/02/22]

Normalment, ens costa trobar hores disponibles per a sales relativament noves, però aquest cop vam tenir sort i vam poder reservar El Cetro de Fuego una sala de “nova fornada” d’Elements Fuego (Conundroom) i el grup Elements Escape Room.

L’inici és original i et posa en situació de seguida, amb tocs d’humor fàcil i sense explicacions tallarrotllos. El primer enigma se’ns va resistir una mica (fruit segurament de ser primera hora i d’estar una mica rovellats després de tants dies sense jugar) però, a partir d’aleshores, ens vam posar les piles i tot va anar força fluid.

Els jocs són nombrosos, ben integrats i d’una dificultat mitjana, perfectes per a jugar-hi fins a 4 persones i totalment aptes per a 2 si esteu disposats a no parar ni un moment.

El paper de la game màster va ser correcte tant en la interpretació del seu rol com en la manera de proporcionar ajuda, tot i que en algun punt ens va costar una mica d’entendre les pistes per un àudio una mica “justet”.

Per acabar, podem dir que els espais són amplis, amb una decoració ben cuidada i amb algun moment original i curiós. Realment, l’ambientació et transporta a un jaciment arqueològic egipci i, per tant, penseu que podeu acabar una mica empolsats.

__

ROMINA: Més que un escape, una experiència molt variada i dinàmica.

XAVI: Arriba, abajo, al Cetro y pa’dentro (o pa’fuera, perquè vam poder sortir a temps i deixar al déu Seth amb un pam de nas, “nisotros ganar, amijo!”)