El Celler 1890

[30/06/19]    Sala tancada

Segona sala de la nostra mini-rööööta vilafranquina de temàtica rural. Aquest cop, però, no anem a casa d’una àvia, sinó que ens endinsem a tot un celler!

La intro del Celler 1890, tot i ser correcta, creiem que podria ser més immersiva (potser amb ajuda de caracterització/vestuari) i més directa. Tot i això, l'explicació del Sergi va servir per a posar-nos en situació i conèixer perfectament la missió i la història.

Els espais són molt amplis i estan perfectament ambientats. Les “pegatines” de no tocar estan molt ben integrades i no desentonen gens. El que sí que trobem que “canta” és la pantalla amb el temps, creiem que hauria d’estar millor integrada o simplement eliminar-la. La resta d’ambientació és correctíssima i et transporta totalment a un celler autèntic. Ens va agradar molt la manera d’integrar en la decoració les “pegatines” de no tocar.

Les proves també estan molt ben integrades a la història i la sala. Són jocs intuïtius i variats, alhora que bastant assequibles i aptes per a tots els públics (amb alguna prova molt divertida). Al principi vam tenir la mateixa sensació que a Roomia, que semblava que ens donaven massa pistes, però en avançar el joc, aquesta sensació va desaparèixer i ens vam acabar trobant “com a casa” fins al final (sortint amb 12 minuts de marge).

Resumint, una gran sala, amb bona implicació del GM, recomanable per a famílies o grups que s’ho vulguin passar molt bé i, de passada, aprendre cosetes de les vinyes iel tema vinícola. Ah, i un final… fresquet i adient a la temàtica. Brindem pel Celler 1890!