Unreal Sants - El Bar

[08/12/23]

Ja sabeu que ens encanta escapar en família, així que, aprofitant el pont de desembre, vam muntar una mini-miniruta (de només dues sales) amb la canalla. La primera parada va ser El Bar d’Unreal Sants.

La porta exterior ja ens va enamorar i ens va fer sospitar que, a dins, hi trobaríem una molt bona decoració. No ens vam equivocar: Els espais estan molt ben treballats i et traslladen perfectament on et volen portar. Tot està ben integrat i, el més important, també es nota un bon manteniment darrere, sense elements fora de lloc ni “marques” que et facin pensar que per allà hi han passat molts grups abans.

Les proves són molt dinàmiques i variades, aptes per a tots els nivells i de dificultat mitjana (la canalla va poder participar en la majoria com qualsevol adult). Els amplis espais permeten que l’equip es pugui moure perfectament per anar avançant feina de manera separada, tot i que us recomanem que gaudiu dels jocs tots junts per no perdre-us cap detall.

El Game Màster va fer un paper impressionant, introduint-nos perfectament a la història i guiant la partida de manera impecable amb les pistes que vam necessitar. Grans i petits vam acabar encantats amb ell. Moltíssimes gràcies, Pep!

En resum, una sala imprescindible per a passar una molt bona estona amb la família o els amics i que us recomanem de totes totes.

__

AINA: Jo em volia emportar la rateta a casa!

NEL: Amb el futbol i la cervesa, s’està com a casa. (*)

ROMINA: Anar a fer un beure al pub ja no és el que era.

XAVI: Aquest pub sí que mola i no els slammers de Salou.

(*) on viu aquest nen? perquè, a casa nostra, ni cerveses ni futbol…