Unreal Sant Martí - Distrito 111

[17/09/22]

La nostra mini-rööööta de final d’estiu ens va portar directament al Distrito 11 d’Unreal Sant Martí, una sala que teníem moltes ganes de jugar, ja que ens havien arribat molt bones referències.

Una introducció ràpida i correcta ens va posar en situació i de seguida vam començar una aventura molt fluïda i divertida.

L’ambientació sol ser el punt fort de les sales d’Unreal, però en aquest cas es van superar totes les nostres expectatives i ens vam quedar amb la boca oberta una bona estona.

Les proves són força dinàmiques i vam tenir la sensació de no parar ni un moment (anàvem dos i vam acabar ben cansats). No tenen una dificultat massa elevada però tampoc són excessivament fàcils, creiem que s’ha aconseguit un bon equilibri.

Per la dinàmica de la sala, el paper de la GM és bastant secundari, però podem dir que ens va donar les ajudes justes i necessàries i en el moment adequat per a mantenir-nos motivats durant tota la partida.

__

ROMINA: Sala molt recomanable, amb molt bona decoració i proves fluides i diferents. Surts amb la sensació que ha valgut molt la pena! Molt complet.

XAVI: Els que em coneixeu ja sabeu que sóc un paio tranquil, però em quedo amb el parell de moments “anti-stress”.