Galerías Galilei - Candelaria

[24/08/23]

L’última sala de la mini-roooota escapista per Madrid ens va portar fins a una sala acabada d’estrenar: Candelaria, de Galerias Galilei, el nou projecte dels creadors d’Action House.

Igual que a les sales “de la porta morada”, el que més ens va agradar de Candelaria va ser la immersió i el roleig amb el Game Màster. De fet, aquesta interacció amb el Víctor ens va tornar a enamorar (igual que a Ratas de Biblioteca) amb la seva peculiar combinació d’humor i tensió. Un CRACK amb majúscules.

La temàtica de l’escape no és de terror ni por en cap moment, però sí que, per algun punt concret, recomanaríem anar-hi sense canalla gaire petita (al seu web recomanen 10 anys mínim, però, com sempre, també depèn de cada petit/a).

Les proves son variades, de caràcter clàssic, amb una dificultat variable i ben integrades dins d’una història amb un inici i final ben marcats.

Sincerament, us recomanem 100% la visita a les Galeries i esperem amb candeletes que obrin ja la resta de “negocis”... Ens hi veiem segur l’estiu vinent!

___

ROMINA:  Bona immersió, varietat de proves i espais ben decorats.

XAVI:  Per molt que ell ho negui, jo continuo pensant que aquest senyor era tennista…