Can Bruna - Maleïts Padrós!

[30/06/19]   Sala Tancada

La darrera de les sales de la nostra mini-rööööta vilafranquina és la que afrontàvem amb més ganes i més hype per les bones referències que en teníem… i no ens va defraudar gens!

Amb una introducció carregada d’humor i rialles, gràcies a una GM immillorable, l’experiència va començar de la millor manera possible: les instruccions i normes estan molt ben integrades i et posen totalment en situació de la millor manera possible. Iaia Núria te queremos!

En un espai petit però molt ben aprofitat, hi trobem una decoració correctíssima i sense elements que no puguis trobar dins la casa d’una “iaia estàndard tradicional”. 

Els jocs són de caire clàssic (la sala ja té uns anyets) però molt variats i ben integrats (només ens va sobrar un petit element que despista una mica i que, encara que sigui “molt mono” potser es podria eliminar). 

Tornant a la bona tasca de la GM, cal dir que les pistes ens van arribar de manera correcta i en els tempos adients, sense facilitar més del compte els jocs, ni frenar innecessariament la partida. Un altre 10! 

Resumint:

Una sala imprescindible, amb una GM genial i que ens va deixar amb un molt bon gust de boca (literalment) i amb ganes de més! (què tal una segona sala dedicada a la versió de la història per part dels Padrós?  #ahílodejamos).