Cadena Perpetua - Evasión del Campo14

[22/07/21]

Després d’un tens primer contacte per whatsapp amb el director de la missió (no, no ens vam llegir el mail de la reserva), ens vam presentar tots ben mentalitzats (i disfressats de turistes) al Campo14 de Cadena Perpetua Room Escape per a dur a terme la complicada missió que teníem encomanada: rescatar el nostre company Shin.

La intro és divertida i, com sempre, recomanem que us poseu en el paper i doneu joc al GM. No només li posareu més fàcil a ell, sinó que també gaudireu més vosaltres.

L’ambientació està molt ben aconseguida i, sense ser sorprenent, et transporta perfectament a l’espai on representa que transcorre l’acció.

Els jocs són molt variats, aptes per a tots els nivells i permeten que la partida flueixi sense problemes durant els 90 minuts de joc.

Per últim destacar el genial paper del GM, no només durant la partida (proporcionant les pistes correctament) sinó també abans i, sobretot, després (perdonant-nos que ens enduguéssim unes claus a la butxaca, que vam tornar de seguida, això sí). Resumint, que ja tardeu en anar a salvar al pobre Shin!!

__

𝙀𝙉𝙍𝙄𝘾: Ni el mismísimo Kim Jong-Un saldría con vida de tan grande misión.

𝙀𝙑𝘼: El toc d’humor just i necessari fa que gaudeixis encara més de la sala.

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Els koreans no es deixen captivar per les occidentals.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Directol genial, gualdia sublime, occhidentales patosos… gualdia colupto tenel otlos complomisos pelo yo letal a batalla de memes cuando quiela.