Bluescape Room- Salvem el Pitxo

[29/12/19] Review by Mini-Röööömers

(Hall Escape temporal i gratuït ubicat al Cucalocum de Lleida)

Quan per Nadal els Röööömers em van dir que aniríem al Cucalocum a fer un escape room familiar, ja sabia que em tocaria fer la review a mi (quines ganes tinc de repartir-m’ho amb la resta de Mini-Röööömers).

L’equip del Bluescape va organitzar per primera vegada l’escape room “Salvem el Pitxo”, així que teníem una missió: salvar la mascota del Cucalocum de l’experiment d’un científic.

Tot l’equip vam anar-hi amb moltes ganes i allí vam trobar-nos amb altres famílies amb les quals jugaríem. Després d’una breu presentació del Game Master, vam començar a jugar.

Un cop dintre de la sala vam trobar-nos amb molts materials i diferents enigmes i proves, algunes de més fàcils i alguna altra on l’ajuda dels pares ens va anar molt bé (el meu pare una mica més i bloqueja una de les proves jajaja!).

Una cosa que em va agradar molt va ser que vam haver de col·laborar amb les altres famílies per poder salvar el Pitxo, ja que no era ben bé un escape room, sinó que era un escape hall col·laboratiu (això m’ho han dit els grans).

Realment va ser molt divertit i grans i petits ens ho vam passar molt bé.

Moltes gràcies i enhorabona a la gent del Bluescape, espero que el Nadal que ve organitzin una altra missió!