Open Mind Room Escape - Artificiero

[16/07/22]

Una emergència? un avís de bomba amb ostatge? un equip d’elit com el nostre no podía perdre temps, tocava anar cap a Cornellà el més aviat possible!! llàstima que una amenaça molt més urgent anomenada pandèmia va fer acte de presència i vam haver de posposar la missió un parell de cops… això sí, 7 onades i milanta (*) confinaments més tard, per fi vam poder visitar Artificiero d’Open Mind. (* milanta=tropecientos)

Una bona intro, entre tensa i divertida, et posa en situació de seguida i et porta a una ambientació molt ben aconseguida tot i el reduït espai que ocupa (suficient per a dues persones i gens agobiant).

Els jocs són aptes per a tots els nivells i, si esteu acostumats a jugar en parella, us recomanem que jugueu amb calma i gaudint de cada instant per a que no se us faci curt (algú ha dit nivell expert?).

El paper del GM va ser correctíssim, tant en la intro com durant el joc, proporcionant les pistes justes i de forma adequada per a mantenir la fluïdesa tota la partida.

En resum, podem confirmar la fama que s’ha guanyat de ser una de les millor sales per a dos jugadors i no volem acabar sense agrair enormement totes les facilitats que ens han posar en els successius ajornaments de la partida per temes pandèmics. Ens veiem aviat a SWAT!!

___

ROMINA: Escape intens però un pèl breu.

XAVI: Les bombes més potents que he tocat mai són les “cebetes infantils” que tiren els nens per Sant Joan, així que trobo que ens en vam sortir prou bé per no haver fet ni la mili…