Escape Room Akelarre

[27/11/22]

Abans de donar la nostra opinió sobre Akelarre, cal dir que va ser una sessió “especial”, ja que vam patir un problema tècnic que va fer que no en poguéssim gaudir com cal (agraïm el detall de compensar aquest problema ajustant el preu final de la sessió, gentilesa que no totes les sales tenen amb els jugadors). La veritat és que amb el temps hem acabat repetint la majoria de sales de Lleida, així que esperem poder tornar-hi algun dia i gaudir-ne plenament.

L’espai és un dels punts forts de l’escape room cerverí i recomanem anar-hi cap al vespre (o un dia de boira) per a potenciar-ne l’efecte (sobretot en la introducció). Suposem que, sense el problema d’il·luminació que vam tenir, l’ambientació guanya molts punts.

El paper dels GM va ser correcte pel poc temps que porta la sala oberta, però creiem que amb més rodatge poden acabar de polir bastant les “aparicions” i ensurts per a portar la intensitat del joc a un nivell més alt.

Els jocs són abundants, potser superiors en nombre a la majoria de sales de terror, i només un d’ells el vam trobar una mica farragós de resoldre enmig de la foscor i la tensió (tot i que el vam acabar resolent involuntàriament). Per cert, creiem que, tot i no indicar-se, és una sala amb tocs físics i caldria, per tant, avisar si algú de l’equip pateix algun tipus d’impediment o problema físic per a evitar algun ensurt durant la partida.

__

ENRIC: Cervera, akelarre, bruixes... Sala jove amb molt potencial i gran treball al darrera, però cal polir detalls.

EVA: Escape amb molt potencial. Gran quantitat de proves diferents i variades. Cal acabar de polir-lo una mica. Imprescindibles roba i calçat còmode.

ROMINA: Espai amb molts recursos i proves força diferents. Una experiència que pot arribar a ser ben divertida però li cal més rodatge i repensar algun joc.

XAVI: No m’hauria imaginat mai que podria acabar com vaig acabar: estirat entre dues dones, sense poder fer res i deixant-ho tot a les seves mans.