Action House - Un Caso Perdido

[08/08/19]           (vam jugar la renovada versió 2.0)

Després del nostre pas per Ratas de Biblioteca, tornàvem a la porta morada pensant que un altre joc de la mateixa sala no ens sorprendria tant, però la veritat és que, tot i mantenir l’estil i estètica, vam sortir igualment de contents i satisfets com si fos el primer cop; i sí, igual que a Ratas, no vam acabar a temps, però la veritat és que vam disfrutar tant que ni ens va importar (també ens consola el fet que anàvem 2 i la recomanen per a 3).

La introducció és igual de magistral que a Ratas de Biblioteca, però aquí (com que ja coneixíem la dinàmica) vam seguir més el fil i va ser encara més genial, acabant fins i tot amb mal a la panxa de tant riure…

Moltes de les valoracions que podem fer són compartides amb l’anterior joc, així que segurament ens repetirem més que l’all, però la sala es mereix que no ens deixem res.

La interacció amb el GM-actor és fins i tot més present que a Ratas, donant pistes i formant totalment part del joc. No tingueu por ni vergonya d’interactuar-hi sempre que pugueu!

El sistema de pistes i “evolució de la missió” mitjançant la pantalla recorda a les mítiques aventures gràfiques de PC que molts vam jugar de jovenets.

Les proves són força lineals i, tot i no ser un espai aparentment hipertecnològic, sí que té més mecanismes que Ratas de Biblioteca. I, al igual que aquest últim, hi ha moltíssima feina per fer, així que, tal com posa a la web, recomanem un mínim de 3 persones (tot i que teòricament hi poden jugar a partir de 2).

Resumint, gran sala que cal fer sí o sí, amb un grandíssim GM-actor (Fernando, ets un crack!) i que tornarem a visitar segur quan reobrin la seva “biblioteca 2.0”.