Yurmuvi - Escuela de Magia

[26/07/22]

Gaudir de les vacances familiars a la platja, la piscina i/o la muntanya està molt bé, però afegir-hi unes traces d’escape rooms sempre les millora molt, així que, aprofitant que estàvem per Astúries, ens vam acostar a l’escola de màgia de Yurmuvi amb les varetes ben carregades i amb ganes de descobrir Covadoguarts.

La introducció és clàssica (la disposició del local complicaria la realització d’una intro immersiva), però va ser correcta i amb molta atenció cap als nens. Sí que se’ns va fer una mica llarga, però potser es fa pensant en la canalla que no està acostumada a les normes dels escape rooms. Per sort els nostres petits no només són civilitzats, sinó que compleixen les normes rigorosament (les de fora de casa nostra, és clar…).

Les pistes se’ns van proporcionar de manera correcta i ens van ajudar a mantenir la fluïdesa de la partida en els dos o tres moments més complicats.

L’ambientació harrypottiana és correctíssima, amb alguns moments on la decoració destaca més que altres, però amb tot ben construït i, sobretot, ben cuidat.

Les proves estan ben integrades, sense cap candau i amb una dificultat que, sense ser baixa, sí que és apta per a tots els nivells (el Nel i l’Aina van poder jugar moltíssim sí, però nosaltres també vam gaudir sense sentir-nos simples acompanyants, sinó que ens vam haver de trencar les banyes més d’un cop).

En definitiva, que si esteu per Astúries i voleu passar una bona estona, no us la perdeu (i més si aneu en família).

__

AINA: Les mandràgores eren taaan mones!

NEL: ---.

ROMINA: ---.

XAVI: Com em mola jugar escapes quan estic de vacances, fins i tot després d’haver-me menjat un cachopo més gran que l’òliva del Harry Potter.