Vortex Escape Room - Apophis

[19/02/22]

Salvar la humanitat sempre mola i si, a sobre, ho pots fer des d’una zona de Terrassa on l’aparcament és fàcil i barat, doncs encara millor. Així que cap a Vortex falta gent, que l'asteroide Apophis no es destruirà sol!

Es tracta d’un escape lineal on es combinen proves d’enginy amb altres més d’habilitat, però amb una bona integració a la història i sense “candaus de relleno”. En general, les proves són d’un nivell mitjà, força fluides i perfectes per a 3-4 persones.

La decoració és correcta i, sense ser brutal, va de menys a més, amb algun punt realment sorprenent i molt original, tant visualment com en la forma de resoldre’l tècnicament (ens encanta quan ens expliquen els “trucs” en acabar de jugar). A més, cal destacar la bona conservació dels espais i dels elements tot i haver passat 3 anys des de la seva inauguració.

Per la dinàmica de la sala, el paper del game màster queda en un segon pla, però podem dir que la seva tasca va ser correcta a l'hora de proporcionar-nos les pistes.

I per acabar, dues indicacions extres. En primer lloc us suggerim que aneu al seu lavabo un cop acabada la partida (és igual si ho necessiteu o no, tenen el 2n premi dels Special Roombo Awards 2020 dels SinRoombo). I en segon lloc us recomanem visitar la seva web i descobrir el preu per a un sol jugador (la xifra us sorprendrà).

__

ROMINA: Un escape room capicua.

XAVI: Si portes samarretes del H&M de la NASA i sempre has volgut salvar el nostre planeta d’una destrucció segura, no perdis més temps i apophita a reservar aquest escape abans que sigui massa tard.