Virus Room Escape - Tao Japanese Massage Center

[04/12/21]

A qui no li agrada un bon massatge? i si és oriental molt millor, no? Doncs després d’alguns aplaçaments per confinaments i quarantenes, per fi vam poder anar fins a Calella (sí, ens queda aquí "al costat" de Lleida) per a gaudir d’un relaxant i renovador massatge japonès a Tao, de Virus Room Escape.

Parlar de la introducció d’un centre de massatges queda una mica estrany, així que només direm que és per a treure’s el barret i us recomanem que us relaxeu i us deixeu portar, ja que, si esteu massa tensos, el massatge no us servirà de gran cosa.

L’ambientació és genial i el minimalisme oriental et trasllada al país nipó (val, no hi hem anat mai, però ens agrada el sushi del BonPreu-Esclat i de petits miràvem el Musculman, això no convalida?).

Les proves són molt dinàmiques i divertides i les trobem aptes per a tots els nivells i edats. Nosaltres hi vam anar en parella, però s’agraeix moltíssim que obrin sales “top” aptes per a tots els públics i on la canalla pot gaudir igual que els grans sense haver d’escollir un “mode infantil”.

I poc més podem dir, un massatge és per a gaudir-lo no per a llegir-lo, així que ja tardeu a dutxar-vos, posar-vos ben guap@s i reservar!

__

ROMINA: Amb poca roba un/a es concentra millor.

XAVI: El meu primer massatge amb final feliç… feliç d’haver sortit a temps i d’haver gaudit com un nen. Arigatō!