Unreal Terrassa - Operación: Código Rojo

[13/08/21]

Que hi ha una emergència i necessiten l’ajuda d’uns agents retirats? doncs cap problema, agafem la nostra vestimenta de guerra (i la canalla clar, que els agents retirats solen formar família) i cap a Unreal Terrassa de cap!

Després d’una intro molt correcta per part d’una GM molt atenta cap al/les Mini-Röööömers, de seguida ens vam posar a la feina en uns espais molt ben aprofitats i que permeten, sense cap problema, la mobilitat de grups grans com el nostre (ojo, que vam anar-hi 8!).

Les proves són aptes per a tots els nivells (també per a peques) i estan ben integrades a l’espai i la història (excepte una que semblava una mica posada amb calçador). La fluïdesa de la partida va ser constant, gràcies a la combinació de proves d’habilitat, de cerca, de deducció… en cap moment se’ns va fer pesat i tots vam poder fer una mica de tot sense molestar-nos.

En resum, es tracta d’un escape clàssic que sol quedar oblidat per les noves sales de la marca Unreal tot i que es manté molt bé i és una bona opció per a grups més nombrosos de l’habitual o que vagin acompanyats de peques però no vulguin una sala infantil.

__

𝙀𝙉𝙍𝙄𝘾: Trata de arrancarlo Xavi! vamos que nos vamos!

𝙀𝙑𝘼: Molt bona estona de joc. Escape molt adient per a gaudir en família i on hi ha feina per a tots.

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Intens, divertit i molt elaborat.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Quan vas amb peques, un “código rojo” sol significar que hem de buscar un lavabo urgentment… però la veritat és que van treballar com a adults! (introduir emoji de pare orgullós aquí).

𝘼𝙄𝙉𝘼: Sort que soc esmunyedissa.

𝘾𝙇𝙊𝙀: Un escape molt emocionant i divertit!

𝙉𝙀𝙇: Fes més bona punteria!

𝙓𝙀𝙉𝙄𝘼: El millor escape que he fet a la meva vida.