Unlock! - Mystery Adventures

[07/02/19]

Aconseguir traslladar l’atmòsfera d’un escape room a casa teva no és fàcil, però sembla que la gent d’ Unlock! ( Asmodee Ibérica ) s’ho han currat d’allò més i el resultat és genial. De fet, ja us avancem que és el joc de taula escapero que més ens ha agradat fins ara (aquest era el Mystery Adventures i ja estem mirant de completar la col·lecció).

El que més ens va agradar va ser que es complementa amb una app d’smartphone o tauleta, millorant moltíssim la immersió amb els diferents sons, músiques i efectes. A més, potser pel nostre esperit tecnofriki, ens va enamorar el sistema de joc on poses els codis, demanes pistes, etc; ho vam trobar més entretingut i vistós que haver de buscar cartes o codis amb algun estri més artesanal.

La mateixa caixa (de menys de 30€) conté 3 jocs (de 60 minuts cadascun) que van incrementant en dificultat i, de fet, tot i acabar-los fora de l’hora reglamentària (ens agrada anar sense presses), l’últim el vam disfrutar molt més que el primer. Potser perquè el vam jugar a una hora menys “intempestiva” o potser perquè ja li havíem agafat més el “tranquillo”.

Per acabar, una cosa que convencerà als més ganduls (com nosaltres): pots començar a jugar sense llegir les instruccions, simplement seguint un mini-joc o tutorial inicial amb unes quantes cartes i l’aplicació.

Ah, per cert, els jocs queden intactes un cop acabats, així que els pots compartir sense problemes amb altres roomers. Per tot aixó i més: recomanadíssims!!!