Top Secret - La Ley Seca

[30/04/18]

Ambientada als anys 20 i amb una temàtica gàngster, La Ley Seca és una sala d’estil clàssic amb un objectiu clar: sortir amb un barril que incrimini a la banda en menys de 60 minuts.Els candaus estan per tot arreu i els enigmes tenen la tecnologia que tindrien en aquella època: fotografies, quadres, pesos, etc, és a dir, res fora de lloc o fora de l’espai temporal que pretén emular.

I aquí una petita estirada d’orelles als responsables: faltava una de les fotografies d’un dels enigmes (l’havia extraviat algun grup anterior) i, per tant, no acabàvem de pillar-ho (donant voltes a alguna cosa que hauríem pogut trobar molt abans). Entenem que es pugui espatllar algun dels mecanismes o es “trenqui” alguna cosa impossible de reparar al moment, però que es perdi una foto i no n’hi hagi una de recanvi és d’aquestes coses que molesten una mica quan penses que pagues perquè tot estigui al seu lloc i una “xorrada” així et trenca la màgia del joc.

A part d’això, tota la resta va transcórrer força bé, amb les pistes donades de forma correcta i indispensable i amb un final que et deixa amb ganes de més… i, potser per això, en vam voler més.

Un cop a la sala de les taquilles i a punt per marxar, l’Eva va pronunciar les paraules màgiques: “Preguntem si tenen lliure l’altra sala?” Instants d’incertesa i… pam! en un moment ja estàvem a punt per a fer “Attractions” sense saber de què anava ni res, així en plan pim-pam-pum. I la sorpresa va ser brutal (review disponible aquí).