Mollerussa Escape Room - The Kingdom

[11/09/20]

Com a escapistes lleidatans ens veiem amb la responsabilitat de jugar tots els escapes de ponent (dis-li "responsabilitat" o dis-li "vici"), així que vam voler jugar la nova sala de Mollerussa tan bon punt van obrir. Malauradament, un seguit d'entrebancs (lesions, confinaments, tancaments perimetrals…) no ens van permetre reservar fins ara, però l'espera ha valgut la pena.

Un inici amb una ambientació de conte ajuda a crear una bona introducció immersiva, fent-te jugar abans de l'esperat i tot, fet que potser et pot descol·locar una mica si no tens tots els sentits a punt des del minut 0.

La bona ambientació dels espais t'acompanya durant tota la partida, ja que tota la sala té una decoració molt cuidada i realista, sense objectes fora de lloc ni mobles o detalls de baixa qualitat.

Les proves són d'una dificultat mitjana i, tot i no ser massa abundants, nosaltres estàvem una mica espessos i alguna ens va portar força estona. Les pistes, però, ens van arribar correctament, mantenint viva la fluïdesa del joc.

El final sí que potser podria tenir una mica més d'intensitat, però ja ens van dir que estan pensant en introduir-hi alguna millora, així que confiem que en un pim pam serà una sala (més) rodona.

Per acabar, volem felicitar a la GM (i propietària) ja que la seva tasca va ser perfecta, tant en la seva actuació, com en la funció de proporcionar-nos la informació o ajuda quan tocava.

__

𝙀𝙉𝙍𝙄𝘾: Aish la gitana que todo lo ve y todo lo quiere.

𝙀𝙑𝘼: Escape amb una ambientació molt cuidada i una interpretació genial de la game master.

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Recorregut amb encant i decoració exquisita.

𝙓𝘼𝙑𝙄: I jo que pensava que lo millor de Mollerussa era el BigBen...