Incognito Escape - Operación Steampunk

[03/08/21]

El segon escape de la nostra mini-ruta madrileña ens va portar a Operación Steampunk d’Incognito Escape, una sala que teníem pendent des de l’any passat (f*ck 2020!).

La intro és correcta, però sí que vam notar un cert nerviosisme o falta de soltura per part del GM que ens va fer començar més freds de lo normal.

Es tracta d’una sala clàssica, amb uns espais amplis, molt ben decorats però sense elements “de relleno”, i amb una il·luminació càlida que reforça l’estètica industrial-victoriana que busca la història.

Els jocs són d’una dificultat mitjana i algun se’ns va travessar una mica, però les pistes van arribar de manera correcta. Això sí, alguna de les proves (sobretot cap a la última part) donen la sensació de dependre massa de l’acció del GM (el clàssic “botonazo”) i tallen una mica la fluïdesa del joc.

El mateix passa amb el desenllaç de la partida: vam trobar a faltar una mica d’apoteosi final. I és una llàstima, perquè la resta de la sala ens va agradar força, però la manca d’aquest “subidón” final ens va deixar una mica freds tot i haver sortit apurant el cronòmetre.

__

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Molt bona ambientació, però el final...

𝙓𝘼𝙑𝙄: Molaria tenir un zeppelin (amb leds o sense) per anar a la feina.