Influx Escape Games - Siltobark , La Magia de Oriente

[06/08/22]

Com cada estiu, tocava escapada a Madrid així que aquest any vam reservar les dues sales d’ Influx i la primera escollida va ser Siltobark, la Magia de Oriente.

La introducció per part del game màster va ser molt bona, amb molts tocs d’humor i una “miqueta” de tensió per assegurar un bon inici de joc. Un 10 pel Leo dels Tiburoncines.

La decoració ens va agradar molt i creiem que es manté en un bon nivell durant totes les estances. Hi ha candaus sí, però també molts mecanismes i, en tots dos casos, estan ben integrats. A més, es nota un bon manteniment darrera, ja que ho vam trobar tot en perfecte estat.

Les pistes se’ns van proporcionar de manera correcta i la fluïdesa ens va acompanyar durant tota la partida. Tot i el petit error de reseteig que vam patir en un element, vam gaudir de tots i cadascun dels minuts que vam passar allà dins i en vam sortir ben satisfets.

___

ROMINA: ---.

XAVI: Suposo que el vell Dr. Siltobark té por d’agafar una pulmonia, però hauria agraït (molt) l’aire condicionat (i això que era primera hora).