Quimera Escape - Seven

[22/05/22]

Diuen que la castedat, la temprança, la caritat, la diligència, la paciència, la benevolència i la humilitat són les 7 virtuts que salvaran la nostra ànima, però com que a nosaltres ens va més la marxa, vam decidir anar a Seven i descobrir la luxúria, la gola, l’avarícia, la peresa, la ira, l’enveja i la supèrbia.

Tot i ser la sala veterana de Quimera, no la vam trobar gens desfasada, tant de bo totes les sales envellissin igual de bé.

L’ambientació és adient a la temàtica buscada i et porta perfectament a un apartament antic amb l’estètica de la pel·lícula (que, per cert, no és necessari haver vist abans, però us recomanem fer-ho per gaudir-ne encara més).

Els enigmes són clàssics i d’una dificultat mitjana-alta, tenen un toc de tensió (res de terror, tranquils), estan ben integrats a la història i els vam trobar força complementats per les aportacions de la GM.

I parlant de la GM, el seu paper durant la partida va ser immillorable i, sense fer espòiler, podem dir que ens va quedar clar perquè l’Aina ha deixat empremta a l'apartament tot i haver traslladat la seva residència habitual al casino de Crupier. Un 10!(*)

(*)l'intercanvi de caramels de menta i donuts blaus amb ulls de xocolata no ha influït en absolut a l’hora de redactar d'aquesta ressenya.

__

ENRIC: No em toquis la maneta Pacoooo!!

EVA: Escape amb el punt just de tensió, amb aquella xispa especial que tant m’agrada i que ja no recordava.

ROMINA: Escape inquietant + game màster que no et deixa relaxar-te = final amb subidón.

XAVI: Seven aquell que diu: “-Oiga detective, ¿cuál es su pecado favorito?” i l’altre diu “La merluza”.