Secret Box - The Mysterious Room

[30/12/19]

Mataró queda tan lluny de Lleida que gairebé cal fer nit a mig camí… però hi ha sales tan bones que no podem evitar tornar-hi de tant en tant. The Mysterious Room de Secret Box n’és un bon exemple.

Amb una introducció digna de la peli i un game màster d’òscar, va ser més fàcil que mai posar-nos en situació: de seguida vam viatjar 25 anys enrere i ens vam introduir de ple en aquest gran clàssic del cinema ochentero (bravo Arian pel papelón!).

Els espais (ideals per a 3-4 persones) estan perfectament ambientats i res està fora de lloc… bé, no més fora de lloc de lo que pot estar un espai habitat per fantasmes, clar… L’ambientació va en augment durant tota la partida i té un parell de moments que et deixen amb la boca oberta.

Les proves estan també perfectament integrades i, tot i no ser excessivament complicades, cal mantenir la calma i evitar que el ritme frenètic del joc et despisti o t’atabali… nosaltres gairebé acabem a cops de pistola làser (i això que vam sortir amb 10 minuts de marge).

En definitiva, una sala genial que ens deixa amb més ganes que mai de tornar a Mataró per a gaudir de les properes aventures que estan preparant.

__

Doraexploradora: Diversió i corredisses assegurades amb un punt de tensió durant tota la partida.

Barbitas: ¿Dónde están las llaves? Matarile-rile-rile...

Petitsuís: Tensió i diversió a parts iguals!

Flequillos: Feia temps que no m’ho passava tan bé, fins i tot discutint sobre codis amb la Petitsuís (a casa les discussions són més insípides…); només em va faltar poder endur-me el Bavetes a casa.

(Hem canviat el nostres noms pels "motes" en honor del GM Arian... eres bueno Gafitas...)