Madness Toledo - The Mystery of Scum Island

[06/08/22]

Els videojocs són divertits, els escape rooms encara més, però poder jugar un escape room sobre el videojoc preferit de la teva infància no té preu, així que Scum Island de Madness toledo estava a dalt de tot de la nostra llista de sales pendents. I aquest estiu, per fi, vam poder visitar el Carib Toledà.

La intro és clàssica i, al igual que la resta de la sala, si sou fans de Monkey Island, entendreu tots i cadascun dels detalls, encara que no és necessari conèixer el joc per a gaudir-la.

Tot i no disposar d’un espai molt gran, l’ambientació està cuidadíssima fins a l’últim detall, tant en la decoració, com en la música, els efectes, les escenes no interactives… realment ets dins del videojoc dels 90.

Les proves són molt dinàmiques, fluides i estan ben integrades a la trama, amb tocs d’habilitat i d’humor, igual que al videojoc. A més, disposa d’una missió secundària que nosaltres vam poder completar al 70%, però pensem que és asequible si sou un grup més nombrós (vam jugar en parella i creiem que es gaudeix més amb 3 o 4 jugadors).

Resumint, una sala totalment recomanable per a tothom i imprescindible per als fans de Monkey Island que s'ha colat a la zona alta de les nostres preferides. No sigueu melons i aneu-hi!

___

ROMINA: Ritme, proves, immersió i decoració a un nivell molt alt. El que més he gaudit és l'aprofitament i la versatilitat de l'espai.

XAVI: La veritat és que... mira darrere teu, un mico de tres caps!