Locktopus - El Sastre

[03/08/21]

L'última parada de la mini-ruta madrilenya ens va portar a una sala relativament nova i que ens havien recomanat molt: El Sastre de Locktopus. Un escape ambientat en una sastreria? vaja, això s’ha de provar!

Tot i la temàtica, no és necessari tenir cap coneixement previ de costura, ni “punto de cruz”, així que no patiu, no cal que us compreu els típics fascicles de Patchwork que apareixen cada setembre als quioscos (bueno, si us fa il·lusió, tot això que tindreu...).

Amb una molt bona intro immersiva, de seguida ens vam posar a la feina gràcies al gran paper del GM que ens va donar les pistes justes i necessàries per a mantenir una gran fluïdesa del joc i acabar amb un “subidón” dels memorables.

L’ambientació està molt cuidada, fins i tot sorprenent en algun punt concret, i t’introdueix perfectament a la història, sense mecanismes “màgics” ni res que no tingui a veure amb la temàtica.

Per acabar, creiem que la dificultat és mitja, amb força feina per a dues persones, però mantenint una bona jugabilitat durant tota la partida. 100% recomanable per a tots els públics i nivells, de les imprescindibles de la capital!

__

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: El vestit no era de la meva mida.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Tremola Amancio Ortega, el teu imperi textil ha arribat a la seva fi!