Maximum Escape - Prisioneros de Alkaban

[09/12/17]

"Tienes una hora para volverte mago o ser enviado a la horca." Així es presenta Los Prisioneros de Alkaban, una room de la que ens havien parlat molt bé, però que va acabar sent un cúmul de despropòsits que, suposem, no deu ser la tònica habitual i simplement devíem tenir mala sort.

La intro molt fluixa a causa d’un desmotivat GameMaster que tenia pinta de ser nou o un substitut sense ganes de treballar. Un cop dins, això sí, vam començar a gaudir de la grandíssima ambientació i de l’originalitat i espectacularitat dels jocs. De sobte trobem un feix de claus, una veu ens diu que no les toquem, apareix el GM i se les endú, deixant-nos amb cara de WTF.

Seguim el joc a bon ritme fins que a la darrera prova (que hauria de ser de les més espectaculars), ens quedem una mica trabats i el GM, en lloc de proporcionar-nos alguna petita pista o ajuda que ens faci pensar i crear tensió, ens diu directament, sense cap tipus de picaresca, com utilitzar cert objecte.

S’obre la porta i sortim sense cap tipus d’emoció ni el “subidón” típic de tot bon escape. A sobre ens comenta que ens ha sobrat moltíssim temps; “Coi, doncs no ens donis la solució tan ràpid, fillet meu!!!”.

En fi: ambientació d’excel·lent, proves de notable i game master per oblidar. Recomanable? Sí, però resant perquè hi hagi un GM com cal.