Portento - Olimpo Escape Room

[30/12/23]

Feia temps que teníem pendent aquesta sala, ja que n’havíem sentit molt bones opinions. Així que, per acabar el 2023, ens vam desplaçar fins a Badalona per a conèixer els déus que ens esperaven a Olimpo Escape Room. 

Després d’una bona introducció per part de la game màster, ens vam posar a resoldre enigmes en uns espais molt ben decorats i perfectament cuidats pel que fa al seu manteniment. Sens dubte, l’ambientació és un dels punts forts d’aquesta sala, amb alguna estança que ens va deixar amb la boca oberta (si hi aneu a l’estiu, marqueu l’opció “aquàtica”, ja que li dona un puntet més original).

Les proves ens van semblar força abundants i les vam trobar aptes per a tots els nivells. Això sí, si aneu en parella com nosaltres, no parareu ni un moment! Personalment, només se’ns va fer una mica “costa amunt” una de les proves finals, ja que en ser dos es pot fer més feixuga, però, si aneu més gent, segur que la podeu resoldre més àgilment. La veritat és que va ser una partida molt fluida d’inici a final i en vam sortir molt contents.

Per cert, si hi voleu anar amb canalla, tingueu en compte que alguna zona és una mica fosca, però no és una sala de por i no hi ha contacte ni punts de terror.

En resum, creiem que és una sala imprescindible, de les que segurament se’n parla menys del que es mereix i que, des d’aquí, us recomanem jugar de totes totes.

__

ROMINA: Espai molt ben aprofitat i sorprenent; jocs fluids i molt variats; i història ben treballada i lligada. Un bon escape per a recomanar.

XAVI: Saben aquell que diu: “Senyor Aquil·les, pagarà en efectiu o amb targeta?” i diu “Ah, no accepteu talons?”