Misterios de Kemet

[22/07/21]

Molts de nosaltres hem jugat a fer d’arqueòlegs des de ben petits, buscant sota la sorra del parc o de la platja a veure si trobàvem algun tresor. Doncs ara Misterios de Kemet ens permet no només jugar a fer d’arqueòlegs, sinó a fer-ho dins d’una preciosa tomba egípcia.

Després d’una bona introducció per part de l’arqueòloga-GM, de seguida vam començar a gaudir d’un dels punts forts d’aquest escape room: l’ambientació. La decoració està cuidada fins a l’últim detall i, tot i que no hem estat mai en una tomba egípcia real, dóna realment la sensació que ha de ser exactament així. El realisme és impressionant, amb dibuixos no només pintats, sinó gravats a la paret sense deixar ni un espai en blanc.

Les proves van pujant en intensitat i estan ben integrades a la temàtica, sense mecanismes o proves fora de lloc ni candaus extres que alenteixin el joc artificialment. La dificultat és mitjana i la veiem apta per a tots els nivells.

Tot i haver-nos tornat una mica anti-walkies, la veritat és que en sales com aquesta no desentona gens que les pistes es donin per aquest mitjà. A més, se’ns van proporcionar de manera molt correcta i adient a cada moment de l’aventura. Bon paper, per tant, de la GM.

En resum, grandíssima sala amb una decoració genial, una molt bona fluïdesa i 100% recomanable per a tots els públics (per cert, també disposen d'una versió exclusiva per a nens/es).

__

𝙀𝙉𝙍𝙄𝘾: Si et diuen “fica’t lo casco”, te’l fiques i punt. Ho agrairàs.

𝙀𝙑𝘼: Sala amb una ambientació molt top que et teletransporta.

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Decoració impressionant treballada al mil·límetre i molt fidel a la realitat.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Que encara no has jugat Kemet ? però kemet-as contando?